Menu Sluiten

Inhuren

Heb je een lastig VBA vraagstuk waar je zelf niet uitkomt? Wil je ons inhuren voor het opzetten van een VBA script? Mail ons op het onderstaande adres.

Het kan ook zijn dat je zelf een oplossing wilt zoeken naar je VBA probleem, maar dat je er  even niet uitkomt? Nieuwsgierig naar wat wij dan voor je kunnen betekenen? Start met een gratis, vrijblijvend consult! Als de puzzelstukjes daarna nog niet op hun plek vallen, bepaal jij de volgende stap. Samen bespreken we dan een passend tarief. Jij staat aan het roer!

Email Adres

info@macroexcel.nl

Mail nu

Martin Riehl

Eigenaar MacroExcel

Voorbeelden van opdrachten succesvol uitgevoerd door MacroExcel.nl

Facturatiesysteem voor opdrachtgever in de gezondheidszorg
Voor een opdrachtgever in de gezondheidszorg hebben wij succesvol een facturatiesysteem opgezet met behulp van VBA in Excel. Deze organisatie had meerdere werknemers in dienst die oudere mensen ondersteunen bij de dagelijkse activiteiten. Omdat het aantal werknemers in de organisatie snel groeide werd de administratie teveel werk. Elke maand ontvangen alle klanten facturen en de werknemers loonstrookjes. Dit werd nog allemaal handmatig in Excel bijgehouden en overgezet naar Word. Dit proces is zo geautomatiseerd met behulp van macro’s dat de administratie alleen nog het aantal gewerkte uren, kilometers en overige kosten hoefde vast te leggen. De gebouwde tool kon met deze informatie met één druk op de knop alle facturen plus loonstroken produceren.
Excel to Word Rapportagetool voor opdrachtgever in de vastgoedindustrie
Voor een opdrachtgever in de vastgoedindustrie hebben wij succesvol een Excel to Word Rapportagetool gebouwd. Deze organisatie voerde met regelmaat waarderingen uit van vastgoedpanden waarover dan een rapportage geschreven moest worden. Dit gebeurde altijd met een vaste template. Alle variabele onderdelen uit de rapportage kwamen uit een Excel tabel die in verbinding stond met een database. Zij waren heel erg veel tijd kwijt met het handmatig schrijven van de Word rapportages met Excel data. Ik heb voor hun een Excel VBA tool gebouwd waarbij een template Word rapportage gekenmerkt werd met alle datapunten uit de Excel database. Met de tool konden ze zelf een selectie maken van de vastgoedpanden waarover ze wilden rapporteren. Met één druk op de knop werd in minder dan een minuut de gewenste rapportage selectie uitgevoerd.